0-Home | Services
Hartmanova.eu kan u bij alle privé of zakelijke juridische problemen in Tsjechië helpen. Wij spreken Tsjechisch, Nederlands en Engels en zijn ervaren in Nederlands recht en Tsjechisch recht.
Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:
Contracten: 
Opstellen, aanpassen en vertalen.
Contactpersoon in Tsjechië
Hartmanova.eu kan optreden als uw contactpersoon in Tsjechië en communiceren met bedrijven, instanties (zoals het kadaster), autoriteiten en overheden.
Bedrijfsovername of bedrijfsoprichting
Hartmanova.eu kan alle benodigde documenten en contracten voor uw bedrijf opstellen en opvragen. Zie onze "full size" website voor een uitgebreide omschrijving en stappenplan.

Ook kan Hartmanova.eu u helpen met een bedrijfsvestiging in Tsjechie. Dit kan op twee manieren: U kunt een filiaal ofwel dependance van uw Nederlandse onderneming in laten schrijven bij het Tsjechische handelsregister of u kunt een Tsjechische rechtspersoon (meestal een SRO) oprichten.

Mocht u in het verleden een SRO opgericht hebben, met als enig doel Tsjechisch onroerend goed te verwerven, dan kunnen wij u ook helpen dit onroerend goed over te dragen naar prive en de SRO, die momenteel niet meer nodig is, op te heffen.

Faillissementen, etc.
Hartmanova.eu kan ondersteunen bij erfrecht, beslagleggingen en andere juridische procedures.

Europees Betalingsbevel
Europees betalingsbevel voor vorderingen in Tsjechië: snel, simpel en goedkoop. Kijk hier voor de volledige informatie.

Wijzigen jednatel van uw SRO
Wij zijn u graag van dienst bij het wijzigen van de bestuurder (jednatel) van uw SRO in Tsjechië. U kunt tegenwoordig ook zelf bestuurder van uw SRO worden als u dit wenst. De permanente verblijfsvergunning is niet langer een vereiste voor deze functie. Ook de verplichte ‘datova schranka’ (elektronische postbus) voor SRO’s maakt het makkelijker voor u als u bijv. zelf de jednatel van uw SRO wordt om de administratie en de correspondentie vanuit Nederland te voeren.

Tsjechisch vertalen
Wij bieden voor een laag tarief zeer betrouwbare vertalingen van en naar het Tsjechisch. Zie daarvoor onze website Vertalingen Tsjechisch

Tenslotte
Bieden wij gratis Tsjechische lessen aan voor licht gevorderden. Deze lessen zijn door ons opgesteld in het verleden voor een specifieke doelgroep. Graag delen we nu echter het materiaal met een ieder.
0-Home | Services